Ga naar de inhoud

3 maanden gratis Spotify Premium met Sonos

Ben je van plan om binnenkort een Sonos systeem aan te schaffen? Dan kun je via mij een referal link krijgen waardoor jij gratis 3 maanden Spotify Premium krijgt!
Het enige wat je hoeft te doen is contact met mij opnemen via een mijn contact formulier en dan komt alles goed. Na het uitwisselen van wat gegevens krijg je via mij een van Sonos waarin je een actiecode staat. Als je die invult krijg je gratis 3 maanden Spotify Premium! Ik word er uiteraard ook beter want bij 3 credits (verwijzingen) krijg ik een Play1 van dus het is een win-win situatie voor ons allebei!

*edit: heb al twee credits!*

Korte uitleg:
– Lees de mail en indien je onlangs al een Sonos systeem hebt gekocht, klik op Ik heb al gekocht in een winkel
– Een popup verschijnt en er wordt gevraagd om je Sonos ID, deze kun je op verschillende manieren achterhalen. hier staat uitlegt hoe dat moet.
– Druk op vervolgens op Verstuur mij de spotify-code en klaar is kees!

Als je nog overtuigd moet worden van Sonos dan moet je onderstaande video maar gaan bekijken!

*UPDATE*
2 van de 3 credits zijn binnen! Hartelijk dank daarvoor! Nog maar 1 te gaan!

Gepubliceerd inTips