Ga naar de inhoud

Dropbox killer Copy.com gelanceerd

Sinds enkele weken is copy.com in de lucht. Copy.com mag zich nu al een echte Dropbox.com killer noemen. Waarom? Als eerste ,de magische woorden gratis en meer zijn hier namelijk van op toepassing. Copy.com begint met gratis 15 GB account! Begin je met een referral dan start je zelfs met 20 GB. Als je daarna zelf iemand weet aan te melden dan loopt dit per geactiveerde gebruiker met 5 GB op. Dit kan dus al heel snel oplopen! Reden nummer twee, de makers van copy.com is Barracuda Networks. Deze partij is marktleider als het gaat om Security, Application Delivery en Data Protection Solutions.

Verder is de pricing fair te noemen. De meeste MKB backup providers vragen aanzienlijk hogere bedragen. Daarbij wel vermelden dat deze bedrijven uiteraard meer ondersteunen zoals SQL en Exchange backups om maar een paar voorbeelden te noemen. Voor losse data is dit een prima alternatief.

– 250 GB = $ 9.99 per maand
– 250 GB = $ 99.00 per jaar
– 500 GB = $ 14.99 per maand
– 500 GB = $ 149.00 per jaar

Meldt je via deze referral aan en krijg 20 GB voor niets!

Copy.com is te gebruiken op je Windows PC, Mac, Apple iPhone, Android en zelf je Linux bak! 😉

Gepubliceerd inICT