Spring naar inhoud

Fotografie

Sinds eind jaren 90 houd ik mij bezig met fotografie. Jarenlang actief geweest binnen de partyscene waar ik de meeste ervaring heb opgedaan. De laatste jaren houd ik mij voornamelijk bezig met model- en boudoirfotografie. Mijn stijl is sexy en sensueel classy en ik vind met shaduw/natuurlijk licht werken erg fijn maar ik op verzoek experimenteer ik ook graag. Omdat ik nog steeds als hobby ben ik helaas niet in bezit van een studio. De meeste shoots vinden dan ook bij het model thuis plaats m.u.v. als het model zelf een locatie heeft.

De basis voor een bouidoirshoot is vertrouwen. Voordat er überhaupt een shoot gepland zorg ik altijd dat er contact is geweest en dingen tot in de puntjes besproken worden. Ik heb er totaal geen problemen als er bijvoorbeeld een vriendin op de shoot aanwezig is.

Mijn huidige portfolio is hier te vinden en op Instagram. Bekijk het portfolio op http://www.instagram.com/dimitri_reining_fotografie

Foto’s worden nooit gepubliceerd zonder expliciete toestemming van het model. Discretie staat voorop!

 

Op dit moment werk ik hoofdzakelijk op TFP (time for print) basis. Ga naar mijn contactformulier en stuur mij een bericht voor meer informatie.