Spring naar inhoud

Nuttige sites waar je misschien iets aan hebt! (1)

Eens in de zoveel tijd (kan ik lekker zelf bepalen wanneer dit is) zal ik een kort & beknopt lijstje maken van sites waar je misschien iets aan hebt. Waarschijnlijk ken je ze al maar wie weet loop je tegen iets aan waarvan je het bestaan nog niet wist. Want je weet sharing = caring!

  • Dropbox.com – Geen gesleep met USB sticks of laptops maar altijd je belangrijke bestanden bij de hand met deze data cloud oplossing. Gratis maar er is ook een betaalde variant beschikbaar voor de heavy users. Zeer hendig!
  • wetransfer.com – Zoals je misschien wel weet hebben de grote providers in NL een restrictie op de bestandsgrote van mailbestanden (10 MB) en is het dus lastig om grote bestanden te mailen. Mail is daar ook eigenlijk niet voor bedoeld. Daarom bestaan er gelukkig simpele alternatieven zoals de gratis dienst Wetransfer.com. Bestand lokaal selecteren, e-mailadres geadresseerde invullen en verzenden maar. Hendig!
  • Tweakers pricewatch – Mocht je van plan zijn om iets van electronica in huis aan te schaffen? Werp dan eerst een blik op de pricewatch van Tweakers. Hier staan veel aanbieders per product en je kunt ook nog reviews lezen want mensen van het product of de leverancier van het product vond! Hendig!
  • Youtube Trends Dashboard– Youtube kent iedereen wel en soms kom je een leuk filmpje tegen als je op youtube zelf site. Maar Youtube houdt ook bij wat trending is, dit is per land/geslacht en leeftijd te zien. Hendig hè? Kan ik gelijk zien wat alle 37 jarige mannen uit Nederland ook leuk vinden.
Gepubliceerd inLinksTips