Noorderzon: Hekgesprekken

Hey Noorderzon luitjes!

Volgens mij is het volgende nog nooit gedaan maar misschien is het wel iets voor volgend jaar of nog gedurende dit jaar!

Noorderzon staat voor velen voor gezellig rondjes slenteren/lopen op Noorderzon. Vaak doen je dit met z’n tweeën en wordt er heel wat afgepraat tijdens Noorderzon. Gesprekken die alleen te horen zijn voor het pratende stel. Echter loop je met z’n tweeën langs een gigantische hoeveelheid mede-slenteraars die soms een enkel woord of stukje van je zin horen.

Gisteren stond ik te keuvelen bij één van de hekken (Kerklaan/Grote Kruisstraat) die Noorderzon doorkruist en vlogen de woorden en korte zinnetjes mij weer om de oren.

Zou je het nu leuk/kunstzinnig/opmerkelijk/vul-maar-in zijn om deze woorden en stukjes zin gedurende een korte periode op te schrijven/op te nemen en van die brei aan woorden een verhaal/toneelstukje/vul-maar-in te maken die tijdens Noorderzon weer terug te lezen/horen/zien is? Dit bijvoorbeeld i.c.m. polaroid achtig shots van wandelende bezoekers op de achtergrond of slideshow tijdens het verhaal?

Ik heur’t wel..

The following two tabs change content below.

Dimitri Reining

Early adopter en dol op Social Media en bijbehorende randverschijnselen. Fotografie & basketbal als hobby's! En is beroepsmatig actief in de technische ICT.

Laatste berichten van Dimitri Reining (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *