Spring naar inhoud

Liefdesslotjesbrug in Groningen

Ongeveer 14 jaar (bron) nadat het de intrede deed in Europa heeft ook het liefdesslot Groningen bereikt. Het krijgt (waarom is mij niet duidelijk) zelfs een Jeuj. van de Groningse online social tijger Ritzo ten Cate. Ritzo is trouwens een best toffe peer met alle dingen die hij doet maar deze snap ik even niet. Kan natuurlijk ook mijn gebrek zijn.

Weet u niet wat een liefdesslot is maar bent u best goed in Engels? De Engelse wikipedia omschrijft het als: ‘A love lock or love padlock is a padlock which sweethearts lock to a bridge, fence, gate, or similar public fixture to symbolize their love. Typically the sweethearts’ names or initials are inscribed on the padlock, and its key is thrown away to symbolise unbreakable love.‘. Kortom, de perfecte manier om onder een tatoeage uit te komen want dat slotje ben je echt (stiekem niet) vergeten als het ‘uit’ is. Want zeg nu eerlijk, heb je iets zichtbaars of tastbaar nodig om elkaars liefde te bekrachtigen? Nee toch?

Heb je daadwerkelijk echt iets nodig om je liefde te bekrachtigen dan heb ik een prima (die kun je wel blaimen hoor) alternatief bedacht. Zet allebei €1000 vast voor 30 jaar, laat de rente op de €1000 zetten en na 30 jaar als jullie nog steeds bij elkaar zijn heb je een aardig zakcentje om je 30 + rest jarig jubileum te vieren. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan in de relatie dan is er nog geen man overboord, het gespaarde geld wordt dan gestort op door jullie bij het afsluiten gekozen goede doel! Dan heeft de mensheid ook nog iets aan jullie scheiding en je hoeft niet schuldig te voelen als er weer een glazen huis actie is waar je de drang had om iets te doneren! Weet niet of deze financiële start-up al bestaat maar #steelmijnidee gerust!

Gepubliceerd inActualiteitSociale ergernissen