Spring naar inhoud

Fedoracoins!

Wat? Nou, Bitcoins zeggen je vast wel iets. Fedoracoins zijn een soort Bitcoins alleen veeel en veeeel minder waard!
1 Fedora coin is $ 0.000070 cent (huidige koers).

Vanwege alle publiciteit en aandacht heb ik mij ook maar eens een beetje verdiept en na een kwartiertje lezen is voor iedereen met een beetje IT kennis te simpel om op te zetten. Vandaar dat ik ook heb gekozen voor de omdat-het-kan Fedoracoin. Ik laat het denk nog een maandje draaien en dan vind ik het wel prima en mocht mijn virtule wallet (daar stop je de coins in) in 2053 toevallig wel wat waard zijn dan heb ik in ieder geval een appeltje voor de dorst tijdens mijn pensioen. Tot die tijd zet ik mijn geld wel in op ieder jaar een oudejaarslot!

Mocht je toevallig ook in het bezit van Fedoracoins zijn omdat je een week hebt gemined (zo heeft het vergaren van coins) en je wilt er echt van af dan kun je deze deponeren in mijn wallet.

Mijn wallet: EapmD7ThABXeA8Csh4KvrJ6FaVttyFax51

Gepubliceerd inGeen categorie