Spring naar inhoud

Het juiste medium

Al die social mediums zijn natuurlijk hartstikke leuk. De jeugd van tegenwoordig gebruikt het te pas en te onpas waardoor ze ongewenst en gewenst in de problemen komen. Het leven bestaat uit vallen en opstaan dus niemand neemt dat echt kwalijk. Alleen de media smult er van om maar weer een sensatie verhaal te krijgen voor de matige actualiteitenrubriek op zender x,y en z.

Anderen gebruiken het zakelijk en professioneel. Je moet er immers wat mee doen. Fout, je hoeft er niets mee te doen. Als je er iets mee doet, doe het dan goed is mijn motto in ieder geval. Ik twitter zelf sinds 22 maart 2007 dus hardcore, mag ik dat zeggen, ja dat mag ik. Ik gebruik het totaal niet zakelijk. Mijn doel is wat vermaak voor mijzelf en anderen, anderen scherp maken en discussie oplaaien. Tot op heden zeer succesvol naar mijn eigen maatstaven en die bepaal ik zelf dus lekker makkelijk gezegd.

Nu heeft er iemand in Rome besloten om ook te gaan twitteren. Nou, twitteren. Een account aanmaken, nou, heel veel accounts aan te maken. Helaas zoals in het gristendom loopt de kerk weer jaren achter dus waren alle leuke namen al bezet en moesten ze in hun eigen terminologie gaan graven voor een account. Wonder (hoe toepasselijk) boven wonder hebben ze ook nog een vrije sterke naam op de kop getikt.

Alleen jawel, de classic onder de twitter fouten geschied onder onze ogen. Net als de echte god (die niet bestaat) heeft ook het twitteraccount van de paus enorm veel volgers gekregen maar hebben we nog nooit iets van de man gehoord.

Posted using Mobypicture.com

Het juiste medium.. I rest my case, amen.

Gepubliceerd inActualiteit