Spring naar inhoud

Oude Tweets terugvinden

Waarschijnlijk heb je lopen googlen op hoe je oude tweets / twitterberichten kunt terugvinden op een eenvoudige / gemakkelijke manier en ben ju beland op deze pagina!

Heb jij even geluk! Je zit precies goed!

Op de website van Twitter is een geavanceerde zoekfunctie aanwezig waarmee je gericht en snel kunt zoeken maar de beperking dat de zoekresultaten slechts tot zeven dagen terug gaan. Als je op zoekt bent naar je eigen tweets uit je begintijd op Twiter, dan kun je die maar moeilijk weer terugvinden.
SnapBird is een webbased tool die je de mogelijkheid biedt om gemakkelijk oude tweets op te zoeken. De enige beperking is voor bijvoorbeeld een hardcore twitteraar zoals mijzelf dat “slechts” laatste circa 3200 tweets zijn terug te vinden.

Op het moment van schrijven kan ik bijvoorbeeld “maar” 2997 tweets terug maar neerkomt tot 19 april 2011 in mijn geval. Maar voor velen is dit wel een uitstekende tool natuurlijk!

Link: SnapBird

Gepubliceerd inSocial MediaTips